autoramen blinderen

Wiki Article

Jouw BMW staat daar maar dof te zijn op de oprit? Wij polijsten je Nissan net zo lang tot elk deel weer blinkt. De weersbeïnvloedingen doen je renault geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen nood, in liefhebbende handen komt ie er als gloednieuw uit te zien. Voor de mooiste uitslag zullen we de gelakte laag weer doen schitteren. Met alleen de beste producten te gebruiken en de grootste vakmanschap krijg je de auto weer in perfecte staat terug. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
In volle pas komen bekende op je af om te vragen of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest willekeurige momenten is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Een hele bos krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die schadeplekken maken de kleur ook vaal, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een blinkende heilige koe te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar zijn andere tactieken voor benodigd. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glanzende kleuren van een nieuwe Audi? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Met onze nano-coating service gaat ook jouw Audi er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glas-coating is een onzichtbare laag over de huidige autolak heen, door dit blijft je heilige koe jaren lang extra beschermd. Alvorens de glas-coating op de vierwieler kan worden gepoetst behoort de vierwieler een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel te laten zitten. Na deze behandeling hebben waterdruppels en viezigheid geen grip meer op je lak, je bolide blijft spik en span.

Bovendien de binnenzijde van je voertuig kunnen we totaal schoonmaken zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Lederen zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo netjes of als je net de autosleutel hebt gehad. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als in het begin. En wie wilt er nu in een vieze omgeving zitten. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Lada prettig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Alle andere geuren die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bedrijfswagen van binnen en buiten schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat u ons wilt laten doen. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We stellen het gigantisch op prijs als je ons wilt adviseren bij onder andere je moeder. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Jouw BMW staat daar maar zonder glans op de oprit? Wij polijsten je renault van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Hagel doet je bmw weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zetten ons helemaal in zodat dat de volmaakte glans die je Mercedes voorheen had weer terug komt. Voor het fraaiste uitslag zullen we de gelakte laag weer doen blinken. Onze medewerkers zijn altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de betere producten en stoppen de grootste zorg aan je vierwieler. Zie op onze site enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af met de vraag of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het wel, je bent op weg naar de Vomar om wat boodschappen te doen en voor je het weet heb je allemaal krassen opgelopen door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een prachtige vierwieler te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Valt jouw oog ook op al die sprankelende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van wauw dat ziet er puntgaaf uit? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de wens waar je regelmatig aan zit te denken? Nano-coating is een niet opvallende laag over de bestaande autolak heen, dit geeft vele jaren extra bescherming aan je heilige koe. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn wilt de behandeling werken. Na deze nano-coating valt het vuil en regenwater er zo van af, je auto blijft helemaal droog.

Bovendien de binnenkant van je auto kunnen we geheel reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de bolide in stapt. Leren stoelen krijgen hun Laat uw auto voordelig polijsten oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo schoon of als je net de sleutels hebt gehad. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze minder schoon als dat je zal willen. En wie wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Lada net nieuw had gekocht? We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer lekker ruikt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je bestelbus overal brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Uiteraard kan je ook pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw Renault netjes hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je vriend wilt aanbevelen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Report this wiki page